BULANIK MANTIK İLE KONTROL 2022-2023 Sınav Soru ve YANITLARI

Sevgili öğrenciler,

Bu sayfada, Bulanık Mantık ile Kontrol 2022-2023 dersimizde gerçekleştirdiğimiz ara sınavda yer alan soruları ve çözümlerini sizlerle paylaşmak istiyorum. Amacım, bu sayede hem konuyu pekiştirmenize yardımcı olmak hem de sınav formatı hakkında fikir vermenizdir.

Sorular, bulanık kümeler, üyelik fonksiyonları, mantıksal işlemler ve bulanık çıkarımlar gibi temel bulanık mantık kavramlarını kapsamaktadır. Her bir sorunun yanında detaylı çözümlerini de bulabilirsiniz.

Bu soruları çözerek, bulanık mantık konusundaki bilginizi ve problem çözme becerilerinizi geliştirmenizi sağlayabilirsiniz. Ayrıca, ara sınavda karşılaşabileceğiniz soru tiplerine de önceden aşina olmanızı sağlayacaktır.

Not: Bu blog yazısındaki çözümler sadece birer örnektir. Farklı çözüm yolları da olabileceğini unutmayın.

BMK_2022-2023_Vize SORULAR

BMK_2022_2023_Vize YANITLAR